top of page

aanpak

Timshel coaching wil graag een stuk meelopen op jouw

levenspad om samen te kijken hoe jij loopt en waar naar toe. 

Welke paden vind je mooi? Welke landschappen inspireren je? Maar ook: welke obstakels of hindernissen belemmeren je? Waar ben je bang voor? Wat wil je niet tegenkomen?

Timshel, in vrijheid je eigen weg kiezen, betekent helder kijken, met een moedige, ruime en bewuste blik. Timshel coaching helpt belemmerende overtuigingen en gedachten te doorzien. De aanpak is praktisch en gericht op het veruimen van keuzemogelijkheden. Je landkaart wordt ruimer en preciezer. Hierdoor ben je in staat betere keuzes te maken, keuzes die afgestemd zijn op je innerlijk kompas en daardoor vervullen.

Timshel coaching werkt met inzichten uit de gestalt-therapie, psychosynthese, cognitieve therapie en de zijns-oriëntatie. Het Boeddhisme verleent een belangrijke spirituele dimensie: het hart als gids. Visualisatietechnieken worden  gebruikt om onbewuste gevoelens en verlangens zichtbaar te maken.

 

Timshel coaching heeft de beschikking over een rustige, sfeervolle coachruimte.Tijdens een eerste, gratis, kennismakingsgesprek bespreken we je coachvraag en plan van aanpak. Bij wederzijdse klik, start het coachtraject dat doorgaans bestaat uit 5-8 sessies van elk ruim een uur.

bottom of page